Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

El PP es reuneix amb la comunitat israelita a Barcelona i aposta per revertir el “lamentable veto” de Colau

ACN Barcelona – El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, s’ha reunit amb la comunitat israelita a Barcelona (CIB) per abordar les conseqüències de la decisió d’Ada […]

Agències 19/02/2023

ACN Barcelona – El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, s’ha reunit amb la comunitat israelita a Barcelona (CIB) per abordar les conseqüències de la decisió d’Ada Colau de trencar relacions amb Israel i revertir com més aviat millor “aquesta lamentable situació”. “No hi ha ciutat al món que s’assembli més a Tel Aviv que Barcelona ja que són obertes, avantguardistes i tolerants”, ha afirmat Sirera, que ha estat acompanyat pel coordinador general del PP, Elías Bendodo, el president del PPC, Alejandro Fernández, i el president provincial, Manu Reyes. “La comunitat israelita de Barcelona és el millor exemple de la cultura de la llibertat que defensem des del Partit Popular”, ha continuat el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona.

Durant la reunió, s’ha destacat la importància dels llaços culturals que uneixen Israel i Espanya, i Sirera s’ha compromès a treballar intensament per revertir el “veto” de Colau a Tel Aviv. “La germanor d’ambdues ciutats va molt més enllà de la política”, ha conclòs el candidat del PP a la capital catalana.