Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El pavelló esportiu de les Comes d’Igualada es convertirà en un hospital de campanya per a 150 persones

ACN Igualada.-Els tècnics han començat a treballar al pavelló esportiu de les Comes d’Igualada per habilitar-lo com a hospital de campanya amb capacitat per a 100 persones, ampliable fins a […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Igualada.-Els tècnics han començat a treballar al pavelló esportiu de les Comes d’Igualada per habilitar-lo com a hospital de campanya amb capacitat per a 100 persones, ampliable fins a 150, segons ha pogut saber l’ACN. Les obres han començat aquest divendres al matí amb l’objectiu que a partir de dilluns podrien començar a arribar alguns pacients ja curats de la covid-19 però que encara han d’estar dues setmanes en aïllament. Segons el responsable de Protecció Civil a l’Anoia, Joan Boix, la pista de basquet seria la que s’utilitzaria per a acollir els pacients, mentre que la d’hoquei seria per a l’entrada i sortida del personal. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha dit que la mesura “és preventiva” i confien en no haver-ne de fer ús.

L’Hotel Amèrica també es posarà a disposició dels serveis assistencials i acollirà 34 persones en la mateixa situació.En paral·lel, ha explicat Castells, s’han reprès les obres de la nova residència per a la gent gran, a l’edifici on hi havia l’antiga Mútua Igualadina, per tal que l’edifici pugui estar enllestit el 10 d’abril. L’Ajuntament el posarà a disposició del departament de Salut per si també se n’ha de fer ús. L’equipament compta amb 80 llits, ampliables, “i pot fer la funció de residència sanitària”, ha dit, tot afegint que “esperem no haver-lo de fer servir”.