Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El Parlament insta el Govern a presentar als ajuntaments el projecte de pacificació de l’N-II al Maresme en tres mesos

ACN Barcelona – El Parlament ha instat el Govern a presentar als ajuntaments, en un termini de tres mesos, el projecte de pacificació de l’N-II al Maresme i el carril […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – El Parlament ha instat el Govern a presentar als ajuntaments, en un termini de tres mesos, el projecte de pacificació de l’N-II al Maresme i el carril bici, establint un calendari “clar” pel període d’al·legacions i de licitació del projecte, que permeti l’inici d’obres abans del setembre de 2023. Es tracta del punt d’una moció d’En Comú Podem, que ha rebut els suports de tota la cambra excepte ERC i Vox, que s’han abstingut. La cambra també ha avalat que el Govern reclami a l’Estat els 400 MEUR per a la pacificació de la carretera, i presentar la justificació immediata dels 98 MEUR de la part inicial atorgada per Madrid a la Generalitat. Hi han votat a favor ERC, Junts i comuns.

El ple també ha aprovat instar el Govern a impulsar el Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 en el marc de l’Acord de Concertació pel desenvolupament Econòmic, Social i l’Ocupació del Maresme, tal com recull l’annex del Pacte. Aquest apartat ha transaccionat una esmena d’ERC.