Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Govern relaxa les restriccions per la pandèmia

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ continua destacant l’enfrontament de govern estatal i oposició a l’entorn dels jutges: “El Gobierno rechaza de plano la oferta del PP […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ continua destacant l’enfrontament de govern estatal i oposició a l’entorn dels jutges: “El Gobierno rechaza de plano la oferta del PP para el CGPJ”. A sota, tema de caire social: “El error que cambió el destino de dos bebés para siempre”. ‘El Periódico’ aprofundeix en la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia: “Los embargos se triplican tras el final del escudo social”. A sota, l’aeroport: “La ampliación de El Prat sacude internamente a los partidos y al Govern”. ‘El Punt Avui’ es fixa en l’acció del Govern a l’entorn de la pandèmia: “Menys restriccions”. A sota: “El Kremlin nega tenir res a veure amb l’independentisme”.

‘La Vanguardia’ opta per l’augment de l’homofòbia: “Interior alerta de bandes organitzades que van a la caça d’homosexuals”. En segon terme, l’actualitat de la pandèmia: “El Govern aixeca la restricció de manifestar-se abans de la Diada”.’La Razón’ aposta pel conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez garantiza a ERC que irá a la Mesa de Diálogo”. La fotografia central és per a Pablo Casado: “El cese de la Fiscal General podría desencallar el CGPJ”.’Ara’ indaga en el futur d’una infraestructura polèmica: “Creixen els dubtes dins del Govern sobre el Prat”. També destaca un altre futur, el dels estudis de formació professional: “La nova FP reforçarà el temps a l’empresa per frenar l’atur juvenil”.’ABC’ destaca la qüestió de la llengua a les illes: “Sanción para el médico que no atienda en catalán en Baleares”. A sota, el líder del PP: “Ni Memoria Democrática ni ‘ley Celaá’, Casado se compromete a derogar las leyes estrella de Sánchez”.I ‘El Mundo’, que obre amb l’anomenat ‘Cas Ports’ que afecta l’executiu de les Illes Balears: “Me presionan para prevaricar; mañana veré a Francina y se lo plantearé”. En segon lloc, l’organització del PP: “Casado descol·loca a Ayuso y da ales a Almeida en Madrid”.