Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

El Club Voleibol Esplugues denuncia insults sexistes contra les jugadores i l’entrenadora de l’equip femení juvenil

ACN Barcelona – El Club Voleibol Esplugues ha denunciat i condemnat els insults sexistes que van patir les jugadores i l’entrenadora de l’equip juvenil femení el passat diumenge. En un […]

Agències 24/11/2022

ACN Barcelona – El Club Voleibol Esplugues ha denunciat i condemnat els insults sexistes que van patir les jugadores i l’entrenadora de l’equip juvenil femení el passat diumenge. En un comunicat, el club explica que, durant la disputa del partit contra l’Associació Esportiva Sàndor de Cornellà, els jugadors de l’equip juvenil de l’A.E. Vallirana de futbol sala, que disputaven un partit a continuació al mateix espai, molestos perquè el matx havia començat amb retard van “increpar, assetjar i vexar sexualment” les jugadores de l’equip espluguenc, noies d’entre 14 i 17 anys, amb improperis i comentaris sexistes i masclistes. L’Ajuntament d’Esplugues ha condemnat els fets i s’ha posat a disposició del club en tot allò que requereixi.

El club ha anunciat que adoptarà accions legals per defensar les jugadores i ha articulat un servei d’atenció psicològica per a les joves que van patir l’agressió.