Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

El CIAC demana al sector de l’automoció que treballi amb proveïdors locals

ACN Barcelona.-El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) ha demanat al sector de l’automoció que treballi amb proveïdors locals per obtenir els components que puguin necessitar i […]

Avatar
Agències 09/04/2020

ACN Barcelona.-El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) ha demanat al sector de l’automoció que treballi amb proveïdors locals per obtenir els components que puguin necessitar i ha avisat que malgrat que del 14 al 20 d’abril una part dels negocis tornaran a l’activitat “ni de lluny” ho faran al 100%. El president de l’entitat, Josep Maria Vall, reclamat a les empreses que “no oblidin a aquelles persones i proveïdors que les han ajudat a arribar fins on són ara”. Vall ho ha dit en una formació en línia amb l’assistència de 80 empreses del sector per debatre com millorar l’estratègia i de com es poden preparar per combatre els efectes de situacions imprevistes com la del Covd-19.

Segons dades del CIAC, les empreses tornaran de manera esglaonada a l’activitat durant el proper mes i una part ja ho farà la setmana que ve un cop finalitzat el període de permisos retribuïts previstos en el decret espanyol. Vall va expressar fa uns dies que era “erroni” focalitzar el debat en la recuperació d’hores del permís retribuït perquè sense producció el que s’acabarien alterant les plantilles i no tant les jornades laborals, segons va argumentar.