Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Educació manté finalment les rutes de transport a l’Institut La Serra de Mollerussa

ACN Mollerussa.-El Departament d’Educació manté finalment les mateixes rutes de transport escolar fins a l’Institut la Serra de Mollerussa i per tant se’n podran beneficiar tots els alumnes del centre […]

Agències 10/09/2021

ACN Mollerussa.-El Departament d’Educació manté finalment les mateixes rutes de transport escolar fins a l’Institut la Serra de Mollerussa i per tant se’n podran beneficiar tots els alumnes del centre que hi ha a la comarca, inclòs els que no el tenen com a adscrit. Segons han informat des de la Plataforma de famílies del Pla d’Urgell afectades per aquesta problemàtica, se’ls ha comunicat aquesta decisió des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Les famílies es van assabentar gairebé per casualitat aquest estiu que s’havia decidit allargar aquestes línies de bus procedents de Vila-sana i Golmés, que paraven en un altre institut de la ciutat i que arribaven a la Serra i ara havien iniciat una campanya de protestes.

Dilluns passat la Plataforma va protestar a la seu del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i després de mantenir una reunió amb el president, Rafel Panadés, es van desplaçar a la seu dels serveis territorials d’Educació a Lleida on es van trobar amb el director. Durant aquesta setmana, s’han fet tràmits i gestions tant des del Departament com des del Consell i finalment s’ha decidit mantenir les rutes de l’any passat. La Plataforma, que està integrada per una setantena de famílies, havia previst accions de protesta per dilluns, coincidint amb l’inici de curs, però ara s’han desconvocat.