Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Cooltra incrementa un 48% la seva facturació fins als 47 milions d’euros el 2022

ACN Barcelona – L’empresa barcelonina de lloguer de motos elèctriques Cooltra ha tancat el 2022 amb un increment del 48% en la seva facturació, que suma 47 milions d’euros. Segons […]

Agències 22/02/2023

ACN Barcelona – L’empresa barcelonina de lloguer de motos elèctriques Cooltra ha tancat el 2022 amb un increment del 48% en la seva facturació, que suma 47 milions d’euros. Segons ha detallat la companyia aquest dimecres, el darrer any ha acabat amb l’entrada a nous mercats com Alemanya o Polònia i amb inversions per més de deu milions d’euros dirigides a la renovació i ampliació de la seva flota, que puja fins als gairebé 20.000 vehicles. “El 2022 hem aconseguit una nova injecció de capital per part dels nostres accionistes actuals per continuar consolidant el nostre model de negoci. Gràcies a tot això reafirmem el nostre lideratge europeu en solucions de mobilitat sostenible sobre dues rodes”, afirma el seu cofundador, Timo Buetefisch.

Pel que fa als acords amb empreses, Cooltra ressalta l’ampliació de la flota de Just Eat a Espanya i Itàlia amb gairebé 1.000 vehicles elèctrics addicionals, la de Getir a Espanya, Itàlia i Portugal amb més de 1.500 motos zero emissions, així com un lliurament de 110 motos elèctriques a Glovo per al seu repartiment a Madrid, Pamplona i Saragossa. També els acords amb organismes públics com el Seprona de la Guàrdia Civil.

Respecte al negoci de lloguer urbà de motocicletes, l’empresa ha registrat una facturació de 26 milions d’euros, fet que suposa un 42% més que l’any anterior. Segons Cooltra, gran part d’aquest creixement ha estat gràcies a la consolidació del servei de ‘motosharing’ a París, on és el segon operador més utilitzat de la ciutat, i l’entrada a la ciutat italiana de Turí.