Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Bou defensa “l’entesa” a Catalunya però “dins el marc constitucional i des de la unió, la pau i la concòrdia”

ACN Barcelona.-El regidor del PPC a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha defensat “l’entesa” i “anar de la mà” a Catalunya però ha matisat que “ha de ser sempre dins […]

Avatar
Agències 11/09/2021

ACN Barcelona.-El regidor del PPC a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha defensat “l’entesa” i “anar de la mà” a Catalunya però ha matisat que “ha de ser sempre dins el marc constitucional i des de la unió, la pau i la pàtria”. Bou ha estat el representant del PPC a la tradicional ofrena a Rafael Casanova i en declaracions a mitjans ha remarcat que els populars no estan reivindicant l’11-S, sinó que hi ha assistit només per homenatjar la seva figura. Bou ha dit que Casanova “es va veure embrancat en un enfrontament molt greu entre dinasties” però que ell “va lluitar per un rei i per Espanya”. “No va ser mai ni separatista, ni catalanista, ni nacionalista”, ha insistit el regidor.

Bou ha dit que “ja n’hi ha prou d’enredar la gent” amb el relat de 1714 i ha dit que l’únic que va passar va ser que “vam ser al bàndol perdedor”. “No va ser una guerra de Catalunya contra Espanya, va ser senzillament una guerra dinàstica a la que ens vam veure embolicats, i ens vam equivocar”, ha resolt.