Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Aragonès descarta que El Homrani hagi de dimitir i justifica els relleus a Treball

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha descartat que el conseller de Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani, hagi de dimitir després dels canvis […]

Agències 17/11/2020

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha descartat que el conseller de Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani, hagi de dimitir després dels canvis que s’han aprovat a la cúpula de la conselleria de Treball i de les polèmiques que s’han produït per la gestió de les residències i els ajuts als autònoms. En un acte virtual organitzat per la Facultat de Comunicació Blanquerna i La Vanguardia, Aragonès ha afirmat que tots els consellers “tenen la seva confiança” i que hi comparteix els mateixos problemes. El republicà ha argumentat que el Govern ha aprovat i impulsat una reestructuració del Departament plantejada pel conseller. La voluntat ha estat donar “un nou impuls per blindar aspectes de gestió delicats”.

“Cal buscar solucions i no fer problemes encara més grans”, ha defensat Aragonès. Preguntat per un estudiant sobre els “conflictes” que s’han produït entre diferents conselleries per la gestió de la covid-19, Aragonès ha negat que existeixi un “conflicte” entre conselleries i consellers. Ha considerat que quan hi ha qüestions que afecten l’economia és “saludable” que hi hagi “debat”.