Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

TV3, la Televisió de Barcelona

|

- Publicitat -

Les tendències centralistes de “la nostra” són per tots conegudes.

Publicitat

Més enllà de l’anecdòtic Telenotícies comarques, el gruix de les informacions allunyades de l’àrea metropolitana es focalitzen en protestes pageses diverses, com si no passés res més a la resta del territori.

Aquests dies, a més, les informacions de campanya s’estan concentrant massivament a Barcelona, fins a punts de vergonya aliena. Telenotícies rere Telenotícies els periodistes de la Corpo ens informen que no signen les notícies per protestar pels blocs electorals però, en canvi, no respecten de cap de les maneres la pluralitat de municipis que hi ha a Catalunya.

Què en sabríem dels candidats de Girona o Lleida, o de ciutats que patiran eleccions crucials com Vic, Banyoles o Tarragona, si fos pels informatius de “la nostra”? Absolutament res.

Ja no demanem que ens parlin dels candidats a la resta dels Països Catalans, que tocaria. Però som més de 7 milions de catalans,  el 20% dels quals viu a Barcelona. No tocaria, seguint criteris de proporcionalitat, dedicar només el 20% del temps als candidats de Barcelona? O en tot cas,  no caldria prioritzar les informacions dels municipis catalans al que digui o deixi de dir Gallardón i Esperanza Aguirre a Madrid?

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió