Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Tot a punt pel Sónar

|

- Publicitat -

El grup de hip hop Beastie Boys i la mítica formació Devo són les principals estrelles del cartell.  A més d’aquests dos grans noms, el Sónar comptarà amb la presència de Fangoria, Mogwai, Cornelius, Mala Rodríguez, Nicole Willis, Wolf Eyes, Narod Niki, Radio Slave, Timo Maas i els habituals Dave Clarke, Jeff Mills i Miss Kittin.

Publicitat

Aquest conjunt de grups tornaran a omplir d’electrònica els escenaris del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Macba, el Centre d’Art Santa Mònica i L’Auditori en les actuacions diürnes i el polígon Pedrosa de Gran Via 2, en les nocturnes.

Un dels directors del festival, Enric Palau, ha ressaltat la presència per primera vegada de grups xinesos, convertint-se “en el primer pont” amb aquesta cultura. En concret, participaran en el Sónar White, 718 i FM-3 amb el fenomen “low-tech” de les Budda Machine, uns contenidors de música no descarregable amb forma de joguina que s’ha convertit en “objecte de culte” als Estats Units.

Els grups catalans són nombrosos al festival

A diferència d’altres grans festivals musicals que se celebren a Barcelona, com el Primavera Sound o el Summer Case, el Sonar busca la complicitat dels artistes locals, i els ofereix l’escenari per tal de demostrar perquè el Sonar és un dels festivals de música electrònica més importants del món, i perquè precisament se celebra a Barcelona. Així doncs, la presència catalana la podem trobar en grups com Les Ancients, LittleprettyautomatiqueNight of the Brain, Dorian, Les Aus, Facto Delafé y Las Flores Azules, Barna Basstars: Fatkut & dj Code, dj Bruna, dj Stainboy, i els punxadiscos Javier Blánquez o Ricky A.K.A.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió