Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Reus reuneix per primera vegada a Catalunya en un debat públic sis plataformes a favor de l’autodeterminació

El Fòrum per l’Autodeterminació de Reus reunirà per primera vegada a Catalunya sis plataformes a favor de l’autodeterminació en un debat públic que se celebrarà aquest dissabte a la societat El Círcol. Els ponents seran Lluís Suñé, de l’Entesa de Progrés Municipal, Victor Terradellas, de la Plataforma per la Sobirania, Gerard Nogués, de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Uriel Bertran, d’Esquerra Independentista, Jaume Renyer, del Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació (FOCDA), i Alfons López Tena, del Cercle d’Estudis Sobiranistes i vocal del Consell General del Poder Judicial. La intenció del Fòrum per l’Autoderminació, format per persones vinculades a partits nacionalistes com CDC i ERC, és anar programant actes de forma periòdica.

Redacció
Redacció 25/10/2007

El Fòrum per l’Autoderminació està format per persones vinculades sobretot amb CDC o amb ERC, que a nivell personal han decidit engegar aquesta iniciativa. Alguns dels noms que formen la plataforma són Anton Bages (ERC), Alexandre Borràs (JERC), Xavier Bagés (CDC), Jordi Escoda (CDC), Jaume Renyer (ERC) o Jordi Huguet (CDC).

L’objectiu és anar programant actes d’aquest tipus periòdicament i que aquest projecte ‘s’estengui per tota Catalunya com una taca d’oli’. Aquest acte, que porta el nom de ‘I després de la Sentència del Tribunal Constitucional, què…?, tindrà lloc el pròxim dissabte 27 d’octubre d’onze del matí a dues del migdia a la societat El Círcol. En acabar se celebrarà al mateix lloc un dinar entre els ponents i els assistents. L’entrada és lliure tot i que caldrà apuntar-se prèviament a través de l’adreça electrònica ‘reusxautodeterminacio@mesvilaweb.cat‘.

imatge