Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Emancipació juvenil: objectiu de les JERC per als ajuntaments

|

- Publicitat -

El primer acte nacional de presentació dels candidats de les JERC per a les eleccions municipals es va fer dissabte a Vilafranca del Penedès.  participat el president d’ERC, Josep- Lluís Carod-Rovira, i el , Pere Aragonès, a més d’uns 70 candidats d’arreu de Catalunya.

Publicitat

Pere Aragonès, portaveu nacional de les JERC i diputat al Parlament, ha afirmat que les JERC presenten “més de 300 candidats en posicions altes i aporten 14 caps de llista dins les més de 700 candidatures que presenta ERC a les eleccions municipals”.

Aragonès ha indicat que l’objectiu dels joves independentistes és “situar 100 regidors de les JERC en 100 municipis estratègics”, i ha recordat que revalidaran regidors no només a Barcelona, on Xavier Florença n’és regidor, sinó també a importants municipis com Hospitalet de Llobregat, Mataró, Molins de Rei o Vilafranca del Penedès, entre d’altres.

“Ens volem col·locar a municipis estratègics per millorar les condicions de vida dels joves de Catalunya”, ha afirmat Aragonès. “Primer s’han d’emancipar els joves, i després s’ha d’emancipar el país”, ha conclòs.

Josep Lluís Carod-Rovira, que ha acompanyat la setantena de candidats, amb qui s’ha fet la fotografia de grup, ha destacat la tasca que duu a terme el jovent d’Esquerra.  També ha recordat que les JERC “són la pedrera des de la qual s’han anat formant importants quadres polítics”.

Carod-Rovira ha explicat també els objectius d’ERC amb vista a les eleccions municipals, “que espera passar de 380 a 700 llistes; de 130 alcaldies a 200; de 1.300 regidors a 2.000; de 13 diputats provincials a 20, i de 160 consellers comarcals a 200”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió