Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Ramon García-Bragado també podria resultar imputat pel cas de l’hotel del Palau

El cas de l’hotel del Palau podria tenir més imputats a part de Fèlix Millet i Jordi Montull, un cop hagin finalitzat les declaracions de tots els testimonis la setmana que ve. Si aquest dimarts es va saber que Ramon Massaguer, gerent d’Urbanisme de Barcelona, podria ser imputat, aquest dimecres fonts judicials han explicat que encara hi podria haver més imputats quan acabin de declarar tots els testimonis del cas citats per la jutgessa. Entre els nous imputats s’apunta la possibilitat que hi sigui Ramon Garcia-Bragado, que aquest matí ha declarat com a testimoni davant la jutgessa, qui ha considerat improcedents algunes preguntes que li feia el fiscal perquè el podien incriminar.

Redacció
Redacció 23/06/2010

Els testimonis acabaran de declarar dimecres que ve i serà llavors quan la fiscalia i la jutgessa podrien decidir tornar a citar-ne alguns d’ells, en aquesta ocasió com a imputats i acompanyats d’advocats. A més, el cas es podria reforçar amb noves proves aparegudes recentment i que reforçarien la querella de la fiscalia, segons fonts judicials.

Quan acabin de declarar els testimonis, Millet i Montull també podrien sortir de presó, ja que la jutgessa, en la seva interlocutòria d’empresonament, va dir que el perill d’influir en testimonis hauria acabat quan haguessin acabat les declaracions. Tot i així, la fiscalia encara no ha rebut la petició d’excarceració que els advocats de Millet i Montull van presentar ahir a la jutgessa.