Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Plataforma Anti-Fernando Alonso

La simpatia que Fernando Alonso desperta entre els catalans és més aviat nul·la. El pilot asturià és el que és gràcies als esforços econòmics de Genís Marcó, tot un referent […]

Redacció
Redacció 25/10/2007

La simpatia que Fernando Alonso desperta entre els catalans és més aviat nul·la.

El pilot asturià és el que és gràcies als esforços econòmics de Genís Marcó, tot un referent del món del kàrting a l’Estat que, quan la competició ja es tornava impossible d’afrontar pels Alonso, va finançar la progressió de l’excampió del món. Un excampió que al guanyar el primer campionat del món va assegurar que aquell premi “se’l mereixia ell sol” i no havia de donar les gràcies a ningú.  La simpatia cap a Alonso és tan gran que quan va perdre el campionat d’enguany a la carrera d’aquest diumenge al Brasil van sentir-se petards a la majoria de ciutats catalanes celebrant-ho.

La febrada d’Alonso és realment una importació espanyola, que “la nostra” s’ha encarregat de difondre amb un fanatisme ben ridícul per tal d’aconseguir l’audiència necessària per pagar tot el circ de desplaçats i enviats especials que gasten. Una mostra del rebuig que Fernando Alonso desperta al Principat és la Plataforma Anti-Fernando Alonso, que té un bloc de recent creació on de moment ja s’hi pot descarregar un disseny força atractiu per estampar-se a qualsevol samarreta:

imatge