Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Neix viurealspirineus.cat, un nou mitjà de comunicació de les comarques pirinenques

Aquest dimarts s’ha posat en marxa un nou mitjà de comunicació per a les comarques del Pirineu, viurealspirineus.cat. Es tracta d’un portal digital de notícies i informació cultural sobre l’Alt Pirineu i Aran. El portal està impulsat per l’empresa Edicions Salòria de la Seu d’Urgell, que també edita la revista mensual gratuïta Viure als Pirineus, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. El portal també vol potenciar la creació d’un Club d’Amics del Pirineu amb l’ànim de facilitar l’intercanvi d’informació i el debat sobre els temes que més preocupen als ciutadans d’aquesta demarcació.

Redacció
Redacció 03/10/2007

Segons la coordinadora del portal, Cristina Tarrés, ‘la web conté, entre d’altres, notícies d’actualitat, articles d’opinió, pàgina política, galeries de fotografies, literatura, i vídeos sobre fets destacats relacionats amb el Pirineu, la seva cultura i la seva gent’. Al mateix temps s’hi pot trobar tot tipus d’informació sobre establiments comercials i turístics, serveis, excursionisme, oci i gastronomia.

El portal, d’actualització diària, permetrà la participació directa i permanent dels lectors amb comentaris sobre les notícies i els articles d’opinió, així com amb la possibilitat de mantenir un intercanvi constant, i sense censures, entre articulistes i lectors.