Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Més de 60 títols anuals a labutxaca

|

- Publicitat -

El director editorial de Grup 62, Fèlix Riera, ha assegurat avui que el nou segell labutxaca vol “disposar en català de la millor literatura” i ha remarcat que és un projecte obert a altres editorials, algunes de les quals ja han mostrat “interès” per formar-hi part. Riera ha dit que aquest és el “primer projecte de caràcter transversal del grup” després de la incorporació a Grup 62 de segells com Columna, Proa o Planeta en català, amb el qual es vol “donar forma al nostre fons”.

Publicitat

Fèlix Riera ha sostingut que aquesta col·lecció de butxaca ofereix l’oportunitat per augmentar el nombre de lectors en català amb una sèrie de llibres a un preu competitiu, el valor mitjà serà de 9 euros. L’editor ha deixat clar que no hi haurà “quota” de llibres en català i l’edició es basarà en la qualitat de les obres, independentment de l’idioma original. Així mateix, ha destacat la presència del segell en grans superfícies i lliberies de la costa, espais on fins ara els llibres en català no tenien excessiva distribució.

L’aposta de Grup 62 és ambiciosa i per aquesta raó ha invertit 120.000 euros en la campanya de màrqueting del segell, a més de fer una promoció per la qual per cada vuit llibres comprats de la col·lecció es regalarà un ipod.

L’editora de labutxaca, Eugènia Broggi, ha assegurat que preveuen vendre una mitjana de 4.000 exemplars per cada títol del segell i ha ressaltat que “no té sentit que els títols de butxaca venguin menys que la seva edició normal”.

Grup 62, el fons en català de la qual és d’uns 7.500 títols, està formada pels segells Edicions 62, Empúries, Selecta, Proa, Destino, Planeta, Columna, Pòrtic, Timun Mas, Mina, Salsa Books, Sagarmata, Art 62, RACC-62, Península, Luciérnaga, El Aleph, Quinteto i Talismán, al qual se suma labutxaca.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió