Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Maria de la Pau Janer: ‘no hauria anat a cap altre partit que no fos el PP’

|

- Publicitat -

L’afer Maria de la Pau Janer encara cueja. Després de les declaracions d’ahir, on l’escriptora afirmava que no comparteix la ideologia del PP, i que continua donant suport a Matas, avui Maria de la Pau Janer ha afirmat que el govern Matas “és el millor possible per a les Illes Balears”. Segons l’escriptora, amb Matas hi ha una relació de “simpatia i compenetració”. La simbiosi és tal que de fet Maria de la Pau Janer “no hauria anat a cap altra llista que no fos la del PP de Jaume Matas”, tota una declaració d’intencions.

Publicitat

Avui també han trascendit les reaccions de la la ultradreta espanyola i balear. Encapçalant la ràbia i la visceralitat verbal, com sempre, Federico Jiménez Losantos, que ha dit que la incorporació de Janer a les llistes del PP Balear és “més greu” que el cas Andratx.

Mentrestant el portaveu parlamentari de CiU, Felip Puig, ha considerat aquest dilluns com a ‘positiu’ la possibilitat que l’escriptora Maria de la Pau Janer pugui tenir ‘responsabilitats en l’àmbit de la cultura’ a les Illes Balears, després que hagi transcendit que formarà part de la llista de Jaume Matas al Parlament balear. Puig ha remarcat que el referent de Janer a Catalunya és CiU. El mateix Jaume Matas ha parlat avui també de CiU, afirmant que CiU i el PP “podien compartir un espai polític comú”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió