Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Maragall deixarà la presidència del PSC aquesta setmana

|

- Publicitat -

Aquesta renúncia comportaria la sortida de Maragall de l’executiva del PSC, on, de fet, ja fa mesos que no apareix.

Publicitat

La incògnita a partir d’ara serà el futur de Maragall, que pot decantar-se per una retirada en silenci o per continuar enllaçant declaracions polèmiques, com les de fa unes setmanes, on afirmava que la reforma de l’Estatut no havia valgut la pena o les de diumenge, quan va afirmar que caldria un sistema de llistes obertes per incentivar la participació.

També podria impulsar un partit demòcrata com el dels Estats Units però a nivell europeu, tal com va insinuar en una entrevista fa unes setmanes.

El partit n’està assabentat

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que l’expresident de la Generalitat i encara líder del partit, Pasqual Maragall, “formalitzarà pròximament” la seva anunciada renúncia a la presidència dels socialistes catalans, tot i que no ha especificat quan. Iceta ha assegurat que el partit considera ja “com un fet” la ràpida renúncia del president.

Després de la reunió de la comissió executiva del PSC, Iceta ha assegurat que aquesta renúncia “no s’ha formalitzat encara”, i s’ha limitat a recordar que el mateix Maragall “ha anunciat que després de les municipals i abans de l’estiu” deixarà la presidència del PSC, i per aquesta raó els dirigents del partit “ho donem com un fet”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió