Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Manifestació el 12 d’octubre a Lleida per defensar El Roser

A la vigilia del dia de Hispanitat, hi haurà un acte de suport als acustats d’ultratge a la bandera a Monjtuïc en el marc de les festes del barceloní barri de les Corts. I el mateix dia 12 d’octubre l’esquerra independentista ha preparat una gran manifestació a les 19h a la plaça de la Sardana, a la Seu Vella de Lleida. La marxa recorrerà el casc antic de la ciutat recordant la caiguda i la desfeta del Roser, ‘un espai popular de defensa de les nostres llibertats i la nostra memòria que volen convertir en “parador nacional de Turismo”‘.

Redacció
Redacció 10/10/2007

Divendres, a les 19h a la plaça de la Sardana, a la Seu Vella de Lleida, està prevista l’inici d’una gran manifestació nacional convocada per l’Esquerra Independentista, en defensa del Roser (vegeu l’enllaç per saber-ne més), dins de la campanya 300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència. La marxa recorrerà el casc antic de la ciutat recordant la caiguda i la desfeta del Roser, “un espai popular de defensa de les nostres llibertats i la nostra memòria que volen convertir en parador nacional de Turismo”. Demà, la CUP de Lleida presentarà la petició d’agermanament de la ciutat de Lleida amb la de Xàtiva.

A la finalització de la marxa, sobre les 21 hores, tindrà lloc un concert a la Plaça de Sant Joan, amb la participació de Feliu Ventura, Aramateix, Vilafranca HxCi Skalivada.

Acte de suport als acusats d’ultratge a la bandera a Monjtuïc

El passat 25 d’abril dos joves independentistes foren detinguts després de retirar la bandera espanyola que presidia l’entrada al barceloní Castell de Montjuïc. Ara, el proper dijous 11 d’octubre Alerta Solidària i la campanya 300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència, organitzen un acte de suport als ‘represaliats de Montjuïc’ en el marc de les festes del barceloní barri de les Corts. L’acte comptarà amb la presència d’Arcadi Oliveras, Montserrat Salvador i David Caño i acabarà amb un sopar per a recollir fons.