Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Llistes fantasmes del PP a Girona

|

- Publicitat -

A Cornellà del Terri (el Pla de l’Estany) enguany es presenta el PP, però no amb habitants del municipi. La llista està plena de militants d’altres pobles i ciutats dels Països Catalans, majoritàriament amb residents a la demarcació de Castelló de la Plana (concretament 6 dels 11 integrants de la llista).

Publicitat

El Diari de Girona va treure la notícia després de poder parlar amb el número dos d’aquesta candidatura, Sergio Vidal, qui reconeix que la llista està plena de gent que no resideix ni té cap vinculació amb el municipi. Aquest militant del PP treballa com a funcionari a l’Ajuntament de Vall d’Alba, governat pel mateix PP, i afirma que va de número dos a Cornellà del Terri perquè així li va demanar la direcció d’aquest partit al Principat. Sergio Vidal reconeix que no sap qui forma la resta de la llista del PP per Cornellà del Terri.

El cas de Cornellà del Terri no és l’únic a les comarques gironines. A Camprodon només el nom de la número 1 a la llista del PP és conegut entre els veïns del municipi, mentre que a altres pobles com Ribes de Freser o Hostalric no es coneix absolutament ningú. El cas d’Hostalric és especialment escandalós, ja que segons fonts consultades per aquest diari el PP oferia 3.000 euros a qui volgués encapçalar la llista per aquesta població. Al final els habitants d’Hostalric van quedar astorats en veure que es presenta un partit amb gent que no coneix ningú i que tampoc pensa fer cap acte de campanya. Senzillament esperaran que algú els voti purament per les seves sigles, i si no se n’aniran a casa havent-se embutxacat els 3.000 euros.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió