Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

L’Espanyol demana jugar la UEFA la temporada vinent com a subcampió amb invitació

|

- Publicitat -

Malgrat perdre la final de la UEFA, l’Espanyol espera tornar a participar a la competició a través d’una invitació de l’organisme esportiu europeu.

Publicitat

El club blanc-i-blau argumentarà que van tenir una trajectòria impecable a la competició aquesta temporada, que es va plantar a la final de Glasgow sense perdre cap partit: 11 victòries i 4 empats. També al·legarien que l’equip barceloní ha registrat les millors estadístiques de la competició, amb 34 gols a favor i 11 en contra.

A més el campió del torneig, el Sevilla, sembla que acabarà participant a la lliga de Campions, de manera que no participarà a la UEFA com a campió. La sol·licitud s’ha de presentar davant el president de la UEFA, el francès Michel Platini, i cal que ho demani formalment la Federació Espanyola, que ja s’ha compromès a fer-ho.

No hi ha precedents a la UEFA, però si a la Champions

Malgrat no haver-hi precedents a la UEFA, a la Champions sí que n’hi ha: el Liverpool va defensar el títol a través d’una invitació, ja que per classificació a la lliga anglesa no li corresponia jugar la competició.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió