Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

L’aeroport del Prat registra un 12% més d’operacions durant el pont

Les xifres de l’aeroport del Prat continuen creixent malgrat el reduït interès d’algunes companyies a l’hora de fer-lo hub intercontinental. Aquest pont l’aeroport haurà augmentat en un 12% les operacions respecte de l’any passat.

Redacció 02/05/2007

L’aeroport de Barcelona registrarà 4.702 operacions durant aquest pont -entre el 27 d’abril i el 2 de maig-, fet que suposa un augment en el nombre de vols del 12% respecte al mateix període de l’any anterior, segons ha informat AENA.

Fonts de l’aeroport del Prat han explicat a Europa Press que aquest creixement “està més relacionat amb l’augment de capacitat de l’aeroport de Barcelona durant aquest any que amb la festivitat del Dia del Treballador”.

El dia que va tenir un creixement més gran respecte a l’any anterior va ser diumenge, que va registrar un augment del 18,9% respecte al nombre d’operacions del mateix diumenge de l’any anterior. Mentre que dissabte va ser el dia amb el nombre més gran d’operacions no habituals.

La resta de dies, tant els creixements interanuals com els augments respecte a altres caps de setmana del mateix mes han estat moderats. Divendres dia 27, el Prat va registrar un augment del 8,3%, dilluns dia 30 del 7%, i ahir el creixement respecte al mateix dia de l’any anterior va ser del 10,2%.