Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

L’advocat de De Juana denuncia l’existència de “llistes d’empestats” abertzales

|

- Publicitat -

En un article publicat en el diari Gara, Reizabal ha recordat que la jurisprudència sobre la Llei de partits ha establert quotes quantitatives de “candidats contaminants” en llistes electorals i que “l’Estat té un arsenal de llistats en els quals inclou milers de ciutadans que, per diferents motius, però tots ells relacionats amb la manifestació pública de la seva ideologia abertzale, estan considerats com a sospitosos”. “Es tracta de persones que no han estat objecte de condemna penal de cap tipus”, ha subratllat.

Publicitat

En aquesta línia, ha precisat que “s’han creat llistats enormes de persones la sola presència de les quals impedeix l’exercici de drets polítics elementals als inclosos en elles, als qui comparteixen candidatures amb ells i, per tant, a tots els seus possibles votants”.

Després de precisar que segurament ell estarà “en totes les llistes”, crida els ciutadans a unir-se “a la multitudinària munió de bascos empestats, leprosos, contaminants, que lluiten per una Euskal Herria verd, abertzale i socialista”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió