Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

La Vanguardia vol que ens representin autors en espanyol a Frankfurt

|

- Publicitat -

La Vanguardia continua amb la seva personal croada, que dura més d’un segle, contra els catalans que l’alimenten.

Publicitat

Ahir mateix va demostrar la seva espanyolitat amb una article a doble pàgina sobre els escriptors que escriuen en espanyol des de Catalunya i que, segons sembla, ningú no els ha convidat a anar a la Fira del Llibre de Frankfurt.

Sota el titular de “Sin noticias de Frankfurt”, interrogaven els damnificats per la política impulsada per l’Institut Llull. Hi apareixien Cercas, Zafón o Vila-Matas, tots sense invitació, segons ell, dels organitzadors de l’expedició catalana. Bargalló, el director del Llull, ha afirmat que tot i això hi haurà presència d’escriptors en castellà a l’expedició catalana.

La Vanguardia, doncs, continua pressionant, així, per aconseguir una absurditat majúscula: que escriptors que escriuen en espanyol representin la cultura catalana al Festival de Frankfurt. Ni rastre de sentit comú, només buscant la polèmica fàcil. Qualsevol persona amb dos dits de front entén que els escriptors en castellà anirien a Frankfurt si es convidés a Espanya… O és que, en cas de convidar la “cultura castellana”, l’Institut Cervantes hi duria escriptors en català?

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió