Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

La selecció catalana d’hoquei patins queda segona a la Copa Amèrica

|

- Publicitat -

Quina llàstima! Catalunya, després de realitzar un campionat excel·lent, guanyant tots els partits, marcant més gols que ningú i encaixant-ne molt pocs, la que menys, ha acabat perdent la final contra Xile, que revalida el títol. La final no ha pogut ser més disputada. Ha estat un partit intens i vibrant, ple d’emoció. De fet, quan faltaven 40 segons per al final el resultat era de 4 a 4. La mala sort per a les catalanes ha estat aquest últim i inesperat gol de Francisca Puerta, una davantera xilena que ha mostrat la seva magnífica forma, ja que els altres quatre gols també han sigut obra seva.

Publicitat

Injustícies de la vida. Tenint en compte que Catalunya amb les estadístiques a la mà ha estat superior a les altres seleccions, no es mereixia la derrota. En la fase regular de la Copa Amèrica, la selecció catalana havia quedat primera amb 12 punts per sobre de Xile, amb 9. A més, en un anterior encontre Catalunya havia superat a les xilenes per un ajustat també 2 a 1. Catalunya havia accedit a la final després de guanyar els EUA a la semifinal per 9 a 0.

En resum, les catalanes poden marxar amb el cap ben alt cap a casa, ja que ha estat una magnífica demostració del gran nivell de l’hoquei sobre patins femení a Catalunya. Podeu obtenir-ne més informació i veure fotos dels partits al web de la Federació Catalana de Patinatge (Fecapa).

Però això no s’atura aquí, ja que en deu dies les catalanes podran tornar a demostrar les seves qualitats davant les jugadores xilenes a la segona edició de la Tarradellas Cup femenina, amb la intenció de repetir la victòria de l’any passat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió