Edició 2707

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de desembre del 2025
Edició 2707

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de desembre del 2025

La crema catalana de ‘Público’

|

- Publicitat -

El diari Público ja és des de dimecres als quioscs de tot l’Estat, i des del primer moment que han fet gala de donar una informació moderna, propera i veraç. És precisament aquest últim qualificatiu el que, des d’aquesta tribuna, ens proposem posar en dubte. Amb només dos números ja han fet la primera errada garrafal.

Publicitat

La suposada especial sensibilitat cap a les autonomies i Catalunya -no oblidem que Mediapro, l’empresa rere el ‘Público’, és catalana- ha quedat en un acudit dolent veient la recepta culinària que el diari publicava l’altre dia.

Explicaven com fer una crema catalana, i a la llista dels ingredients hi havia l’errada històrica: Suggerien fer la crema catalana amb “la pell de mitja llimona o bé mig litre de caldo de pollastre“. Vegeu-ho vosaltres mateixos (al final de la recepta):

imatge

Caldo de pollastre en una crema catalana! Des d’aquí animem al redactor que va escriure aquesta recepta a que la posi en pràctica, i que, un cop substituida la llimona pel caldo, ens digui quin gust té l’invent…

Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí