Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La crema catalana de ‘Público’

|

- Publicitat -

El diari Público ja és des de dimecres als quioscs de tot l’Estat, i des del primer moment que han fet gala de donar una informació moderna, propera i veraç. És precisament aquest últim qualificatiu el que, des d’aquesta tribuna, ens proposem posar en dubte. Amb només dos números ja han fet la primera errada garrafal.

La suposada especial sensibilitat cap a les autonomies i Catalunya -no oblidem que Mediapro, l’empresa rere el ‘Público’, és catalana- ha quedat en un acudit dolent veient la recepta culinària que el diari publicava l’altre dia.

Publicitat

Explicaven com fer una crema catalana, i a la llista dels ingredients hi havia l’errada històrica: Suggerien fer la crema catalana amb “la pell de mitja llimona o bé mig litre de caldo de pollastre“. Vegeu-ho vosaltres mateixos (al final de la recepta):

imatge

Caldo de pollastre en una crema catalana! Des d’aquí animem al redactor que va escriure aquesta recepta a que la posi en pràctica, i que, un cop substituida la llimona pel caldo, ens digui quin gust té l’invent…

Publicitat

Opinió

Minut a Minut