Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La crema catalana de ‘Público’

El diari Público ja és des de dimecres als quioscs de tot l’Estat, i des del primer moment que han fet gala de donar una informació moderna, propera i veraç. […]

Redacció
Redacció 28/09/2007

El diari Público ja és des de dimecres als quioscs de tot l’Estat, i des del primer moment que han fet gala de donar una informació moderna, propera i veraç. És precisament aquest últim qualificatiu el que, des d’aquesta tribuna, ens proposem posar en dubte. Amb només dos números ja han fet la primera errada garrafal.

La suposada especial sensibilitat cap a les autonomies i Catalunya -no oblidem que Mediapro, l’empresa rere el ‘Público’, és catalana- ha quedat en un acudit dolent veient la recepta culinària que el diari publicava l’altre dia.

Explicaven com fer una crema catalana, i a la llista dels ingredients hi havia l’errada històrica: Suggerien fer la crema catalana amb “la pell de mitja llimona o bé mig litre de caldo de pollastre“. Vegeu-ho vosaltres mateixos (al final de la recepta):

imatge

Caldo de pollastre en una crema catalana! Des d’aquí animem al redactor que va escriure aquesta recepta a que la posi en pràctica, i que, un cop substituida la llimona pel caldo, ens digui quin gust té l’invent…