Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La CORI anuncia que es tornarà a presentar a les eleccions de Reus

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), el partit friki liderat per Ariel Santamaria, ha anunciat que tornarà a presentar-se a les eleccions municipals de la capital del Baix Camp, on ara fa quatre anys van aconseguir un regidor a l’Ajuntament en superar els 1.800 sufragis. La tasca humorística i de denúncia constant feta per l’Elvis de Reus durant la legislatura, així com els resultats electorals a nivell català, on van obtenir 6.982 vots, han animat els responsables del partit ‘juantxi’ a tornar a presentar-se a les eleccions de Reus. En aquests moments la CORI treballa per confeccionar una llista electoral que liderarà Ariel Santamaria i que podria comptar ‘amb fitxatges sorpresa’.

Redacció
Redacció 17/01/2011

Segons informa el web CORI.cat, Santamaria treballa en una llista que escollirà ‘els millors de Reus’, i que podria comptar amb fitxatges d’última hora.

Els juantxis consideren que els resultats de les eleccions catalanes del 28-N, on van ser el 14 partit dels 39 presentats, amb 6.982 vots, el 0,22% dels sufragis emesos, els animen a continuar la seva tasca municipal. A Reus, la candidatura de Carmen de Mairena i Ariel Santamaria al Parlament de Catalunya va obtenir 886 vots, fet que els anima a seguir amb el ‘projecte polític juantxi’ i a encarar els comicis del maig.