Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La barcelonina Gisela Pulido s’adjudica el quart títol mundial de surf d’estel

La barcelonina Gisela Pulido ha aconseguit el quart títol mundial de surf d’estel. La catalana, de només 13 anys, competia aquest cap de setmana a Alemanya, a la població de Saint Peter-Ording, amb opcions d’endur-se el guardó de manera matemàtica. La cinquena victòria de la temporada li ha servit per tornar a imposar-se. Pulido ha protagonitzat un gran duel, en la ronda final, amb la brasilera Bruna Kajiya. Tot i ser el quart títol, aquest és el primer any de participació de Gisela en el circuit de la ‘Professional Kiteboard Riders Association’, els altres tres han estat en la modalitat de ‘Kiteboard Pro World Tour’.

Redacció
Redacció 28/08/2007

La jove campiona ha assegurat que des del principi ‘m’he sentit còmode’ i, gràcies això, ‘m’ha donat el triomf’. A més, ha afegit Pulido, que les condicions del vent eren ‘molt bones, semblants a les que estic acostumada a Tarifa’.

Tot i que encara queden dues proves per disputar, el circuit permet descartar dos resultats i, aleshores, el millor de set guanya. Gisela ha signat cinc victòries, a Àustria, Itàlia, Tarifa, Fuerteventura i Alemanya, a més, de dos segons llocs. I la seva màxima perseguidora, la brasilera Kajiya, ha vençut en dues cites.