Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La àrees verdes i blaves a Barcelona tornen al seu funcionament habitual

L’Ajuntament de Barcelona ha informat que els estacionaments en àrea verda i àrea blava retornen dissabte, dia 1 de setembre, a la normalitat, després que durant el mes d’agost totes les places d’àrea verda i la major part de les d’àrea blava hagin estat gratuïtes. Això vol dir que la utilització de les places estarà subjecte de nou a les tarifes vigents, en funció de si els usuaris són residents o no i de la zona on es trobin. La majoria de parquímetres que han estat coberts durant l’agost es destaparan durant divendres pel vespre, excepte les màquines situades en zones lliures de pagament els dissabtes i diumenges, que es destaparan durant el cap de setmana.

Redacció
Redacció 03/09/2007

Tot i la gratuïtat del mes d’agost, les condicions d’utilització pel que fa a l’exclusivitat i preferència per a veïns de l’àrea verda que s’apliquen tot l’any han continuat també vigents durant les setmanes d’estiu.

Pel que fa a l’àrea blava, el 77% de les places han estat gratuïtes aquest mes d’agost i només han seguit funcionant com a zona de pagament les places situades en carrers o zones més cèntrics, les del litoral i les destinades a autocars i autobusos turístics.