Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

Joan Oliver vol el cap de Duran, Mas i Madí

|

- Publicitat -

El passat divendres dia 8, el director de la fundació Catalunya Oberta -neoliberal i en l’òrbita convergent- Joan Oliver, clavava unes duríssimes punyalades contra determinats membres de la direcció convergent a través de la seva columna diària al diari Avui.

Publicitat

Oliver apuntava una reflexió en què convidava els militants de CDC a apostar per la via sobiranista per l’ocasió, deia ell, que pot néixer “de la crisi d’Esquerra” i transvasar així vots dels independentistes cap a la federació regionalista. La frase final de la seva columna era tota una declaració d’intencions: “I que acceptin que no vindrà cap salvador extern, ni de Catalunya ni d’Espanya. I que per poder-se tornar a guanyar la vida han de renovar la botiga: el gènere que hi venen i el personal que el ven”.

Tres en un. Hòstia a Duran “no vindrà cap salvador extern ni de Catalunya ni d’Espanya”. I al bell mig del cap a Mas i Madí “han de renovar la botiga: el gènere que hi venen i el personal que el ven”.

El mal rotllo entre el responsable del think tank convergent i la direcció actual del partit no és nou. Ja durant el tràmit de l’Estatut, el butlletí de la fundació va criticar durament el sistema de finançament pactat per Artur Mas la matinada del 21 de gener a la Moncloa amb Zapatero.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial