Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Imma Monsó ens presentarà a Frankfurt

|

- Publicitat -

A la roda de premsa es donarà a conèixer el programa literari de la cultura convidada i un avançament del programa general. La delegació que participarà al projecte de Frankfurt 2007 estarà formada per 132 escriptors i 689 artistes (arts plàstiques, música, teatre, dansa), convidats per l’Institut Ramon Llull, als quals s’afegiran els autors convidats per les seves editorials.

Publicitat

Presidiran la roda de premsa Juergen Boss, director de la Frankfurt Buchmesse, i Josep Bargalló, director de l’Institut Ramon Llull. Hi prendran part també Antoni Comas, president del Gremi d’Editors de Catalunya; Lluís Pagès, president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana; i la comissària de Frankfurt 2007, Anna Soler-Pont.

Prèviament, en la presentació de la cultura catalana com a convidada d’honor a Frankfurt 2007 ja s’han realitzat altres dues rodes de premsa. La primera, l’octubre de l’any passat, a la mateixa Fira, amb la intervenció de l’escriptor balear Biel Mesquida; i la segona, el passat mes de març, en el marc de la Fira de Leipzig, amb la participació del valencià Gustau Muñoz, assagista i editor.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió