Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Hereu s’apropia d’una proposta d’Esquerra per obrir el metro de BCN a les nits

|

- Publicitat -


El metro funciona amb normalitat durant la primera nit de servei ininterromput

Publicitat

La primera nit de servei continuat del metro ha funcionat amb normalitat i les sis línies han registrat uns 25.000 usuaris entre les dues i les cinc de la matinada. Les dues hores anteriors, de les dotze a les dues, van ser 40.000 les persones que van accedir al metro.

Les estacions que han registrat més afluència de viatgers han estat les de Catalunya, Universitat i Liceu.

Transports Metropolitans de Barcelona manté obertes les 121 estacions de la seva xarxa des de les cinc de la matinada d’aquest diumenge fins a aquesta mitjanit, un total de 43 hores sense interrupció. Entre les dues i les cinc de la matinada, els trens han circulat amb freqüències d’aproximadament 15 minuts, sense cap alteració.
El nou servei nocturn dels FGC i el metro de Barcelona transcorre amb total normalitat

El nou servei nocturn d’aquest cap de setmana de les línies dels Ferrocarrils de la Generalitat (L6, L7 i L8) ha acumulat 8.155 viatges sense registrar cap incidència, segons ha informat la mateixa empresa. Pel que fa el metro de Barcelona, uns 25.000 viatgers hna utilitzat aquest servei entre dues i cinc de la matinada amb total normalitat.
Aquest dissabte s’ha posat en funcionament el servei nocturn a les línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (L6, L7 i L8).

Entre les dotze i les dues hores de la matinada, s’han registrat 4.738 viatges a la xarxa dels Ferrocarrils. Segons la companyia, un dissabte tipus, en aquesta mateixa franja horària, es comptabilitzen una mitjana de 3.478 viatges.

De les dues a les cinc de la matinada, s’ha registrat una xifra de 1.769 viatges. A la línia Barcelona-Vallès, s’ha repartit un 66% a la línia L6 (Plaça Catalunya-Reina Elisenda) i un 33% a la lína L7 (Plaça Catalunya-Avinguda Tibidabo).

Així mateix, entre les dues i les cinc de la matinada 1.064 viatgers han agafat el tren a l’estació de Plaça Catalunya i 356 a l’estació de Plaça Espanya. Fins ara, els únics precedents vàlids en aquesta franja horària són les nits de Sant Joan i de Cap d’Any. L’últim Sant Joan es van comptabilitzar 2.807 viatges i la xifra va ser superior per Cap d’Any, quan es van assolir 5.908 viatges, segons Ferrocarrils de la Generalitat.

Entre les cinc i les sis de la matinada s’han registrat 1.648 viatges. Un diumenge tipus, en aquesta mateixa franja horària, es comptabilitzen una mitjana de 1.159 viatges.

En total, entre les dotze i les sis de la matinada, s’han registrat 8.155 viatges a la xarxa dels Ferrocarrils de la Generalitat i no s’ha produït cap incidència.

El servei ha estat d’un tren cada 15 minuts a les línies L6 i L7, i d’un tren cada 20 minuts a la línia L8, amb un total de 23 estacions operatives. El nou horari ha implicat un reforç del servei de neteja i dels serveis de seguretat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió