Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Foc obert dins del PP valencià

|

- Publicitat -

Les forces es van assentant. Ara mateix Francisco Camps, president del País Valencià, sembla que cada cop té més coll avall el domini del partit conservador a València. D’altra banda els sequaços de l’exministre i actual portaveu del PP al Congrés, Eduardo Zaplana, van quedant arraconats. Només tres consellers afins a Eduardo Zaplana estaran a la llista del PP del País Valencià per a les eleccions autonòmiques del 27 de maig i, cap d’ells, es situa en algun lloc destacat. Dirigents com Julio de España, president de les Corts Valencianes, n’han quedat fora.

Publicitat

Els únics supervivents zaplanistes que formen part de la llista campista són Miguel Peralta, número tres per Alacant; Gemma Amor, número 11 per a la mateixa demarcació i Alícia de Miguel, número 12 per València. Tot apunta a que hi ha transfuguisme intern dins el PP: Alícia de Miguel sembla ser que s’està allunyant del zaplanisme per passar a engreixar les files del campisme.

Paral·lelament han estat expulsats de les llistes homes com Juan Manuel Cabot, Manuel Gómez o Sandra Climent, pròxims a Eduardo Zaplana. Camps encapçala la llista a València, Gerardo Camps, actual conseller d’Economia, a Alacant i Alejandro Font de Mora, conseller d’Educació, ho fa a Castelló.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió