Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Els Smashing Pumpkins i The White Stripes obren el Primavera Sound

|

- Publicitat -

L’inclassificable banda Anticonceptives serà el grup que iniciarà a les set del vespre els concerts del Primavera Sound, que se celebren al recinte del Fòrum des de 2005, malgrat que el festival fa concerts previs a la sala Apol·lo des d’aquest dilluns.

Publicitat

La jornada inaugural serà presidida pel retorn d’Smashing Pumpkins, banda que el vocalista Billy Corgan ha ressuscitat de les seves cendres en un concert en el qual presentaran els nous temes de Zeitgeist i repassaran vells hits. Aquest és un dels primers concerts de Smashing Pumpkins, la gira dels quals es va iniciar la setmana passada a París amb una actuació d’aproximadament tres hores.

Els altres grans protagonistes d’aquest vespre seran The White Stripes, el duet format per Jack i Meg White, que presentaran en la seva única actuació a Espanya els temes del seu nou àlbum, Icky Thump, en què esperen repetir el seu històric últim concert al festival amb un concert sota la pluja.

A més d’aquests dos concerts, la jornada d’avui també depararà la unió de Fennesz i Mike Patton i les actuacions de Melvins, Slint, Elvis Perkins -fill de l’actor Anthony Perkins-, The Light Brigade i Comets on Fire.

Una de les novetats d’aquesta edició del Primavera Sound és el nou escenari ATP, sorgit de la col·laboració amb el festival All Tomorrow’s Parties, i pel qual passaran les propostes més singulars de la programació.

La jornada de divendres serà presidida pels concerts de Maximo Park, Girls Against Boys i Los Planetas, mentre que la de dissabte la presidiran els concerts de Sonic Youth, Patti Smith i The Good The Bad and The Queen.

Servei especial de busos

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos entre la plaça Catalunya i el Fòrum amb motiu del festival. Aquest servei disposarà de vuit autobusos i s’efectuarà dijous i divendres a la nit, durant les hores que no hi ha servei de metro. Avui l’autobús funcionarà de 12 de la nit a 5.30 de la matinada, divendres de 2 a 4.50. Els vehicles portaran l’indicador ‘Servei Especial’. El servei no serà gratuït.

Per desplaçar-se fins al recinte en les hores diürnes TMB recomana utilitzar la línia 4 del metro fins a l’estació del Maresme-Fòrum, i també les línies d’autobusos 7, 36, 41, 43, 141.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut