Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Els Pets entren al top 15 estatal

|

- Publicitat -

No són bons temps per a la indústria musical. Cada cop més els CD costen més de vendre. Però això sembla que als Pets no els ha pas afectat. Amb només dues setmanes d’haver tret a la venda Com anar al cel i tornar (Discmedi), els de Constantí s’han col·locat en primer lloc a Catalunya i a les Illes Balears. L’èxit és tal que fins i tot ahir se situava en el 14è lloc dels més venuts de tot l’Estat, a poques desenes de discos del top 10. Tot un rècord per als Pets, que amb Agost (2004) van escalar fins al 16è lloc.

Publicitat

En xifres exactes, els fans han comprat 1.300 còpies aquesta setmana, segons el rànquing elaborat per Promusicae, i l’àlbum és a només un centenar de discos compactes del número 10, Como ama una mujer, de Jennifer López.

Les expectatives encara apunten més amunt. A Discmedi no descarten que vegem en breu Els Pets al top 10 estatal. Amb l’inici de les jornades de signatures de discos per part de Lluís Gavaldà, Joan Reig i Felín Cáceres, esperen superar les 1.500 còpies.

Els antecedents

Els Laxa’n’Busto van aconseguir la 18a posició amb el seu últim disc, Relax. Obrint Pas també va entrar al top 20 amb el seu darrer treball, Benvinguts al paradís.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió