Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El web de Polònia serà interactiu

|

- Publicitat -

Un dels èxits de TV3 és Polònia. Des que Buenafuente marxà de TV3, la cadena ha patit un buit en els programes d’humor que encara avui es deixa notar. Però l’equip de Toni Soler sembla que està salvant la situació. Polònia, un dels programes amb més audiència a TV3 (que fracassà davant el públic espanyol a A3 amb Mire uested), ara vol ser més ambiciós i aposta per Internet. De fet, Polònia és un dels espais més vistos en català al Youtube, on alguns gags arriben ja a les 8.000 descàrregues. Polònia també té rècord en baixades al 3alacarta.

Publicitat

Així, doncs, el plató on es grava Polònia ha estat l’escenari on s’han presentat les noves eines interactives (a través d’Internet i de telèfon mòbil) que faran que aquest espai d’humor s’apropi encara més als teleespectadors. A més, els assistents han pogut endinsar-se en les interioritats del programa visitant els decorats i veient alguns dels personatges en el plató mentre filmaven un gag. Han assistit a la presentació Carme Basté, subdirectora de TVC i directora de programes; Toni Soler, director i presentador de Polònia; Marc Mateu, responsable de programes d’entreteniment de TVC, i Ferran Clavell, responsable de continguts interactius.

El showman Toni Soler ha afirmat que “si el públic ens consulta al Youtube, per què no facilitem que ho faci en la nostra pròpia web?”. El director del programa d’humor ha avançat algunes de les sorpreses que es podran trobar a la web de Polònia: enquestes, blocs, vídeos, jocs, l’equip del programa, contactes i la càmera espia. “Els gags més vistos ens donen una idea de les preferències dels nostres espectadors”, ha dit Soler. A més, gràcies al patrocinador del programa, Estrella Damm, tots els programes de Polònia es poden veure de forma gratuïta. I és que una de les novetats més importants és que es podrà descarregar un gag al mòbil un dia abans de la seva estrena en televisió.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió