Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El TGV entre Madrid i Tarragona no tindrà abonaments per a viatgers habituals

|

- Publicitat -

Foment assegura que els productes TGV-Llarga Distància no tenen tarifes que prevegin aquests descomptes, “atès que l’oferta comercial d’aquests serveis no té per objectiu la captació d’aquest tipus de demanda”.

Publicitat

Els descomptes de Renfe dels productes de llarga distància estan basats, segons el Ministeri, en reduccions per tarifa d’anada i tornada o per edat (infantil, targeta daurada i carnet jove), amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 40% del preu del bitllet.

Foment fa aquests aclariments en resposta a una pregunta feta pel diputat de CiU al Congrés Jordi Jané Guasch, en relació amb la possibilitat de crear abonaments o descomptes per reduir el preu del bitllet del TGV a viatgers habituals, a la qual ha tingut accés Europa Press.

El Ministeri també ha explicat que els abonaments existents en els trajectes de Madrid-Ciudad Real, Madrid-Puertollano, Ciudad Real-Puertollano i Còrdova-Sevilla són propis del servei de Mitja Distància, que encara no està implantat en el corredor entre Madrid i Tarragona.

A més, Foment assegura que el desembre del 2005 ja va modificar les tarifes dels trens de llarga distància en la línia entre Madrid i Lleida per fer-les equiparables a les de la línia Madrid-Còrdova-Sevilla, cosa que va suposar un descens de tots els preus establerts per als productes d’aquestes característiques entre Madrid i Lleida.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió