Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

‘El secret més ben guardat. Els millors boscos i racons per trobar a Catalunya’

Títol: ‘El secret més ben guardat. Els millors boscos i racons per trobar a Catalunya‘ Autors: Marc Höss Serarols, Robert Estévez, Robert Höss Serarols Editorial: Ara Llibres Col·lecció: Ara llibres […]

Redacció
Redacció 22/09/2007

Títol: ‘El secret més ben guardat. Els millors boscos i racons per trobar a Catalunya
Autors: Marc Höss Serarols, Robert Estévez, Robert Höss Serarols
Editorial: Ara Llibres
Col·lecció: Ara llibres
Pàgines:  156
Any d’edició: 2007

RESSENYA

El llibre que teniu a les mans amagatot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets però que mai abans s’havia fet públic. A El secret més ben guardat trobareu més d’una vintena de rutes boletaires repartides per totel territori català, amb explicacions detallades dels millors boscos i racons,fotografies i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents,els millors mesos de l’any per trobar-los i, fins i tot, l’agoserada informació d’alguns secrets de cada zona.

«Ens fa molta il·lusió compartir d’aquesta manera una afició que, per nosaltres, va acabar convertint-seen una forma de vida. Després de recórrer durant uns anys els boscosde la península Ibèrica i Europa buscant bolets de tota mena perquè els mercats n’estiguin sempre plens, hem sentit la necessitat de reivindicar la singular bellesa dels nostres hàbitats.

Catalunya és un territori de bolets ple de contrastos i sorpreses, com més el coneguem més l’estimarem.»