Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

El Rei dels fusells arriba tard

Neix Sofia, la néta del Rei. Aquest no es presenta fins passats més de dos dies. Què ha passat? On estava el Rei? Què hi ha més important que visitar la néta, tercera en la línia de successió de la Corona? 

Redacció 03/05/2007

Segons elconfidencial.com els fets són els següents: el Rei d’Espanya, que com sembla, té una agenda apretadíssima no va poder visitar la seva néta fins quasi tres dies del seu naixement. Però podria ser que no estigués ocupat duent a terme tasques “d’Estat”, sinó que estigués fent ús del seu fusell per satisfer una de les seves aficions preferides: la caça.

Doncs sí. El Rei mentre ahir es dirigia a la clínica Ruber, pel seu posat un xic defallit i el seu rostre cansat, semblava que no hagués passat per Palau. Talment semblava que venia directament de l’aeroport. I estudiosos de les indumentàries protocol·làries així ho afirmen. El Rei portava cordat un cinturó poc normal. Concretament era un cinturó amb una sivella platejada i gegantina. Era un cinturó texà de caça que, a més, li va regalar en George Bush, president dels Estats units.

imatgeAixí doncs, tot apunta a que el Rei estava passant un agradable pont a Kazajistàn, ja que és un “bon amic” del que fou president del partit comunista i ara president del exrepública soviètica. El Rei, després d’una visita de 40 minuts, tenia la intenció de retornar a l’avió i seguir el seus dies de distinció caçant.

Al sortir de la clínica, igual que en el moment de l’entrada, fugí dels periodistes i s’amagà darrera dels vidres translúcids del seu cotxe oficial. La premsa es va sorprendre ja que el Rei sol atendre als mitjans en ocasions com aquesta.