Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

El PSOE i Ciutadans, 92% idèntics

|

- Publicitat -

Segons Rivera, el plagi del seu programa electoral per part del PSOE de Canàries demostra que Ciutadans no està tan lluny ideològicament del PSC i que “molta gent decebuda amb els socialistes els pot votar”.

Publicitat

“Alguns s’han omplert la boca dient que som un partit d’extrema dreta” i que “només parlem del nacionalisme i de la llengua”, ha recordat Rivera, per a qui el plagi del seu programa demostra que el seu ideari polític és ampli i exportable a tot Espanya i que als socialistes “se’ls esgoten les idees”. Per contra, ha dit que Ciutadans no copia moltes coses que fa el PSOE, com ara els ‘casos de corrupció’ o ‘el no recolzament de mocions al Parlament que defensen el bilingüisme’.

Rivera també ha demanat tant als socialistes canaris com el PSC que s'”excusin” per haver plagiat el programa de C’s i ha confirmat que, de moment, no ha rebut “cap trucada” ni del candidat del PSOE a la Presidència de les Canàries i exministre de Justícia, Juan Fernando López Aguilar, ni de cap altre responsable socialista.

Rivera ha avançat que la propera executiva de C’s analitzarà aquesta situació, tot i avançar que no volen judicialitzar aquest afer. Recordem que Ciutadans està intentant trobar gent per presentar llistes als municipis catalans que els van ser més favorables l’1 de novembre. Segons el baròmetre de primavera de la Generalitat, Ciutadans no hagués entrat al Parlament si les eleccions s’haguessin celebrat durant el mes de març.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió