Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

El Bulli promocionarà la vila de Roses durant la Mostra d’Art Internacional Documenta d’Alemanya

|

- Publicitat -

D’acord amb el conveni subscrit, el nom de Roses figurarà als diversos programes editats per Documenta, i els responsables d’El Bulli faran menció especial de la col·laboració del municipi en les entrevistes i activitats que realitzin en el marc d’aquest certamen, que dura cent dies i és considerat una de les mostres de la seva especialització més important del món.

Publicitat

L’alcalde de Roses en funcions, Carles Pàramo, ha valorat molt positivament aquesta col·laboració i ha comparat la repercussió que tindrà unir el nom d’El Bulli amb Roses, la Costa Brava i l’Alt Empordà amb el que significa la figura de Salvador Dalí per a Figueres, Cadaqués i Púbol.

El dia de la inauguració, el 13 de juny, hi serà present a la Mostra una delegació rosinca presidida per l’alcalde en funcions, Carles Pàramo.

Aquesta és la primera vegada que la mostra internacional de l’art d’avantguarda Documenta ha obert les seves portes a la gastronomia i ha triat Ferran Adrià com a creador convidat a mostrar la seva obra-art.

Per aquest motiu, des de fa un any que l’equip d’El Bulli treballa en les propostes i demostracions, guardades en un gran secret, que duran a terme al llarg dels cent dies que durarà el certamen, les quals seran revelades el pròxim 15 de juny en l’obertura oficial, que tindrà lloc a Kassel.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió