Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

El barceloní Rafa López defensarà Catalunya en un campionat de taekwondo als EUA

|

- Publicitat -

El Florida State Taekwondo Championship està organitzat pel Florida Taekwondo Federation i l’Amateur Athletic Union (AAU), organisme oficial americà reconegut pel Comitè Olímpic Internacional.

Publicitat

La bandera catalana onejarà als Estats Units els propers 27 i 28 d’abril, dates en les quals Rafa López competirà amb els millors especialistes de l’estat de Florida. Precisament, Rafa ja s’estava preparant la temporada a terres americanes, a Miami. El torneig li servirà de preparació amb vista al Mundial de taekwondo de Birmingham (Anglaterra), que serà el pròxim mes de juliol.

Rafa López, de 37 anys, és també un especialista en les modalitats de karate i kick boxing. Entre els èxits del barceloní destaca el subcampionat de l’any passat a Londres (Anglaterra) en la varietat “lightcontact” de karate o la medalla de bronze a Orlando (Estats Units), el 2004, al campionat “Cup International Taekwondo Federation”.

Rafa López va debutar en un mundial el 1988 (amb només 18 anys) i des de llavors suma ja divuit anys sobre els tatamis, més de 200 combats disputats i diversos campionats guanyats. És l’únic competidor que actualment participa amb èxit en les modalitats de taekwondo ITF (bronze en la Copa del Món), kick boxing (campió d’Europa) i karate (actual 4t del món).

Des del 2005 compta amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes per totes les seves participacions en els campionats europeus i mundials. Tot i això, la web personal del karateka només és en castellà.

Publicitat

Més notícies

Opinió