Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Dotze robatoris en quatre mesos i ja torna a estar en llibertat amb càrrecs

|

- Publicitat -

Agents del Mossos d’Esquadra adscrits a l’ABP Sarrià-Sant Gervasi van detenir el 20 d’abril Arman A., de 29 anys, de nacionalitat georgiana i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Es dóna la circumstància que l’infractor havia estat detingut ja onze vegades més per fets similars durant els primers quatre mesos de l’any.

Publicitat

La detenció va tenir lloc després d’una persecució policial a peu al carrer Calvet de la capital catalana. El detingut va llençar una bossa al terra just abans de començar a córrer quan va veure que se li apropava una patrulla dels mossos que feia tasques de seguretat ciutadana.

Un cop el van enxampar, els agents el van poder reduir i identificar com un lladre multireincident, especialitzat en robatoris a l’interior de vehicles. En el moment de la detenció, el delinqüent tenia la mà dreta plena de sang. Després de recuperar la bossa, els agents van constatar que a dins hi havia tres aparells GPS i diversos cables.

En l’escorcoll, se li va trobar amagat a la roba un altre GPS amb el seu suport i el carregador, així com dues ulleres de sol de marca. Quan els agents van connectar aquest GPS, van comprovar que a la pantalla hi havia un mapa amb una adreça del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Mentre feien aquest escorcoll, els mossos van tenir coneixement que molt a prop d’on estaven situats s’havia localitzat un vehicle amb un vidre trencat. Efectivament, el seu propietari vivia a l’adreça que havia aparegut a la pantalla del GPS intervingut.

Fruit de la investigació, s’ha arribat a conèixer la procedència d’alguns dels objectes intervinguts que havien estat robats de l’interior de vehicles de la ciutat de Barcelona. El detingut va passar a disposició judicial i ja ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió