Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Detingut el president del PP a Alacant i president de la Diputació per presumpta corrupció

El Cos de la Policia Nacional espanyola ha detingut el president del PP a Alacant i també president de la Diputació, José Joaquin Ripoll, després d’escorcollar des de les vuit d’aquest matí les dependències de la Diputació en una operació dirigida per la Fiscalia Anticorrupció i el Jutjat número 3 del municipi. En l’operació, iniciada per uns suposats suborns en la recollida d’escombraries a la demarcació, també s’han detingut tres regidors de l’Ajuntament d’Oriola, entre ells hi ha Manuel Abadía, regidor de Serveis i Infraestructures Urbanes, Barris i Comerç, i Antonio Rodríguez Murcia, regidor de Serveis i Infraestructures de Pedanies i Desenvolupament Rural, Parcs i Jardins i enllumenat públic, i l’empresari Enrique Ortiz. Tots cinc han estat traslladat a les dependències policials.

Redacció
Redacció 06/07/2010

El registre policial a l’administració provincial d’Alacant s’ha iniciat cap a les vuit del matí. L’operació anticorrupció hauria començat però hores abans, de matinada, amb el registre també del domicili particular del dirigent popular, segons han apuntat algunes fonts no oficials.

Paral·lelament, la policia espanyola ha registrat també a instàncies de la Fiscalia les dependències de l’ajuntament d’Oriola, governat pel PP.