Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

El CAS congrega 4.000 persones a l’annex del Sant Jordi

|

- Publicitat -

Dues setmanes abans de la celebració del Catalunya Acció Sonora 2007 ja va caldre canviar d’escenari i abandonar el petit Barcelona Teatre Musical per passar a un marc més gran on poder acollir tot el públic desplaçat. Les previsions més optimistes van acomplir-se, i prop de 4.000 persones van desplaçar-se fins al capdamunt de Montjuïc per gaudir dels concerts a l’annex del Palau Sant Jordi.

Publicitat

A la rumba catalana de la Troba Kung Fu van seguir-los Els Pets, el veterà grup de Constantí que ja porta 22 anys als escenaris catalans, i van tancar les més de sis hores de música els Obrint Pas. Els valencians presentaven el seu darrer treball, titulat Benvingut al paradís. Tot enmig de la complicitat del públic i sota d’una enorme estelada que penjava d’un lateral del pavelló i que va acompanyar tota la vetllada.

A l’acte hi van participar els membres de la Plataforma Sobirania i Progrés Joel Joan i Oriol Junqueras, que van destacar la connexió entre els músics i el públic assistent i van demanar una Catalunya Lliure. També es va defensar la llibertat de Núria Pòrtulas, la jove de Sarrià de Ter (Gironès) detinguda fa més de dos mesos acusada de pertinença a banda armada.

Al finalitzar el concert es va desplegar una gran pancarta on es podia llegir “Visca la Terra Lliure”,  Ah… i que una estelada de dimensions esrtatosfèriques penjada en un lateral del pavelló va acompanyar tot l’espectacle.

Amb aquesta edició el Catalunya Acció Sonora es consolida com una proposta d’envergadura per aquestes dates. Recordem que el CAS forma part del Projecte Independència, un seguit d’accions vinculades a la generació d’idees i informació per reforçar i ampliar l’àmbit social que comparteix que, la independència dels Països Catalans, és necessària per al nostre progrés.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial