Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Cop d’efecte del Govern Valencià que anuncia el tancament de TV3

El govern valencià ha notificat a Acció Cultural del País Valencià que tancarà els repetidors de TV3 d’aquí a vint dies. D’altra banda, la Generalitat de Catalunya confia que no s’efectuarà el tancament i assegura que la negociació amb el Consell ha avançat molt. De nou la polèmica està servida ja que l’únic canal que emet íntegrament en català al País Valencià té greus possibilitats de deixar d’emetre a la zona. Tot just aquest anunci es fa a poques hores de l’Onze de Setembre.

Redacció
Redacció 10/09/2007

El govern valencià notifica a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que tancarà els repetidors de TV3 d’ací a vint dies.  Així el govern desestimava el recurs contra l’expedient sancionador que el Consell va obrir contra les emissions de TV3. Això implica el tancament, en un termini de vint dies, dels repetidors i el cobrament de la multa de 300.000 euros imposada a ACPV.

El fet de desestimar el recurs produeix el següent: segons estipula la resolució, aquesta s’ha de fer efectiva en el termini de vint dies. La Junta Directiva d’ACPV, conscient de la gravetat de la situació i el perill que corren les úniques emissions televisives íntegrament en llengua pròpia en l’àmbit del País Valencià, es reunirà amb caràcter d’urgència per analitzar la situació i concretar la resposta, tant jurídica com social, a aquesta arbitrària decisió del govern valencià.