Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Construmat ocuparà tota la Fira de Barcelona

|

- Publicitat -

Construmat ja compleix 15 anys a Barcelona. Enguany no només s’expandeix en espai, ja que ocuparà tot l’espai de la Fira de Barcelona, sinó que arriba carregat de novetats. Les més esperades són la pintura i el bany, com a sectors específics.

Publicitat

L’exposició, que es durà a terme del 14 al 19 de maig, es preveu que tindrà rècord en beneficis, uns 330 milions d’euros. Tampoc no es quedarà curta en visitants, més de 265.000 i d’expositors més de 2.370 que representen 4.500 empreses de cinquanta països de tot el món. La fira ocuparà un total de 155.000 metres quadrats d’exposició repartits entre Montjuïc i Gran Via, i ocuparà així per primera vegada, tot l’espai disponible.

Temes com la construcció sostenible i els habitatges versàtils seran motiu de debat en els fòrums paral·lels, que no abordaran encara les patologies associades als nous edificis, com la lipoatròfia. A més, com cada any, comptarà amb l’exposició Casa Barcelona, que analitzarà reptes conceptuals per a l’habitatge i que aposta per espais residencials amplis i amb els mínims acabats, cosa que pot suposar rebaixes del cost per al comprador de fins al 15%, després és el propietari qui el va ajustant a les seves diverses necessitats vitals, amb espais més flexibles i adaptables.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial