Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Construmat ocuparà tota la Fira de Barcelona

Del 14 al 19 de maig Construmat s’exposarà a la Fira de Barcelona. Professionals i interessats de la construcció comptaran amb la fira més gran fins ara, ja que s’ocuparà tot l’espai disponible. També s’abordaran novetats com la pintura i el bany.

Redacció 03/05/2007

Construmat ja compleix 15 anys a Barcelona. Enguany no només s’expandeix en espai, ja que ocuparà tot l’espai de la Fira de Barcelona, sinó que arriba carregat de novetats. Les més esperades són la pintura i el bany, com a sectors específics.

L’exposició, que es durà a terme del 14 al 19 de maig, es preveu que tindrà rècord en beneficis, uns 330 milions d’euros. Tampoc no es quedarà curta en visitants, més de 265.000 i d’expositors més de 2.370 que representen 4.500 empreses de cinquanta països de tot el món. La fira ocuparà un total de 155.000 metres quadrats d’exposició repartits entre Montjuïc i Gran Via, i ocuparà així per primera vegada, tot l’espai disponible.

Temes com la construcció sostenible i els habitatges versàtils seran motiu de debat en els fòrums paral·lels, que no abordaran encara les patologies associades als nous edificis, com la lipoatròfia. A més, com cada any, comptarà amb l’exposició Casa Barcelona, que analitzarà reptes conceptuals per a l’habitatge i que aposta per espais residencials amplis i amb els mínims acabats, cosa que pot suposar rebaixes del cost per al comprador de fins al 15%, després és el propietari qui el va ajustant a les seves diverses necessitats vitals, amb espais més flexibles i adaptables.